warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN
PDF

Febelgra-lid De Bie Printing Voka Ambassadeur 2016

(3/10/2016)

Met Award@Voka bracht Voka – Kamer van Koophandel Mechelen voor het derde opeenvolgende jaar hulde aan verdienstelijk ondernemerschap in de Mechelse regio. Voor de Award Voka Ambassadeur 2016 kwamen vijf bedrijven in aanmerking. Uiteindelijk kaapte De Bie Printing uit Duffel de prijs weg.

Volgens de jury een moeilijke keuze. De andere genomineerden waren ook zeer performante bedrijven: AED Group en Distrilog Group uit Willebroek, inno.com uit Putte en Tecro&Krea uit Mechelen.

"Laureaat De Bie Printing heeft de Voka-succesformule glansrijk ingevuld, onder meer door strategische overnames te omringen met gerichte investeringen in de nieuwste technologieën en een HR-beleid dat zowel de medewerkers als de omgeving meerwaarde biedt", haalt gedelegeerd bestuurder Frédéric Achten enkele argumenten van de jury aan.

De Bie Printing is een vierde generatie familiebedrijf dat reeds 95 jaar bestaat. Als marktleider in het segment van kwaliteitsdrukwerken focust De Bie Printing op kleine tot middelgrote grafische opdrachten met een hoge toegevoegde waarde.

Vandaag is het grafische landschap volledig veranderd en is de transformatie van ambachtelijke naar hoogtechnologische en ICT-gestuurde processen compleet.

We willen marketeers en aankopers overtuigen om grafische producten op een nieuwe manier te gebruiken in hun marketingmix, als aanvulling op de nieuwe media. De Bie biedt zeer complexe en exclusieve grafische producten aan. Daar waar de concurrentie afhaakt, vindt De Bie het net interessant en een uitdaging. Op www.debie.net tonen we mogelijkheden om print meer te laten renderen.

Via haar dochteronderneming Stockmans Kalenders worden er wereldwijd kalenders verzonden tot zelfs in Azië, Latijns-Amerika en Afrika. Met Stockmans Kalenders zijn we marktleider in de B2B kalenders.

Onze missie is om een betrouwbare en professionele partner te zijn binnen de grafische industrie en onze klanten op grafisch gebied te ontzorgen. Betrouwbaarheid, dienstbaarheid en duurzaamheid zijn dé kernwaarden van alle medewerkers van De Bie. Professioneel duidt dit erop dat de Bie op alle vlakken het vak beheerst, wat resulteert in kwaliteit. Innovatie in processen en technologie is onze leidraad voor de toekomst. De Bie zal er alles aan doen om aan de spits van het grafische landschap te blijven en neemt hierin een voortrekkersrol, nu en in de toekomst.

In de grafische sector zijn er vandaag heel wat opportuniteiten, omdat alle spelers op zoek zijn naar een nieuw evenwicht. Het overnemen van bedrijven staat naast de organische groei, constant onder de aandacht van De Bie.

Febelgra wenst De Bie Printing van harte proficiat met deze bekroning!