warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN
PDF

Word Creative Partner!

(15/12/2016)

2017 nadert snel en Febelgra is klaar voor uitdagingen.

Ons nieuwjaarsvoornemen: verruiming.

Door de sterke groei van digitale productietechnieken op allerhande materialen verruimt onze markt en zal Febelgra hier op inspelen. Via een ledenwervingscampagne willen we nieuwe doelgroepen bereiken zoals crossmediabedrijven, grafische ontwerpers, Fespa-gerelateerde bedrijven, enzovoort.

Exclusief voor onze Creative Partners lanceren wij de Creative Partners Welkomstvouchers. Deze vouchers passen in onze ledenwervingscampagne en geven u de kans om rechtstreeks de nieuwe leden te triggeren en hier business uit te halen. De inhoud van het vouchervoordeel is geheel uw keuze. Febelgra verzorgt het drukwerk, bundelt alle vouchervoordelen en bezorgt deze bij het prospectiebezoek aan het nieuwe Febelgra-lid. Wij geven u op die manier niet alleen visibiliteit, maar boeken ook zichtbare resultaten die voor Febelgra en voor u een win-winsituatie opleveren.

Interesse in ons sponsoraanbod van 2017? Word dan zeker Creative Partner!

Meer informatie omtrent onze plannen of m.b.t. de welkomstvouchers? Bekijk snel de brochure of neem contact op via mail philippe.van.ongevalle@febelgra.be of telefonisch via 02 680 06 64.