warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

Afvalophaalronde

Inleiding

In het kader van de milieuverplichtingen van ondernemingen, waarbij het legaal verwijderen van de afvalstoffen een onderdeel is, biedt Febelgra u de dienst 'Afval-Snel-Weg' aan, in samenwerking met een gespecialiseerde firma  SUEZ R&R BE NORTH NV, fungerend onder de naam Suez.    

Doel

Het doel is duidelijk: een snelle en legale verwijdering van uw afvalstoffen. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw leverancier wel degelijk beschikt over de nodige vergunningen.    

Voordelen

Snelle ophaling

Binnen de week na uw bestelling worden de afvalstoffen verwijderd en dit na een telefonische afspraak door SUEZ. Uw afvalstoffen worden snel en legaal verwijderd!

Verwijderingsattesten

Na betaling ontvangt u per kerende de verwijderingsattesten.

Alvalstoffenmelding

Door gebruik te maken van de Afval-Snel-Weg kan u rekenen op een maximale begeleiding bij de afvalstoffenmelding aan de overheid.

Kleine ondernemingen

Enkel interessant voor grote drukkerijen? Absoluut niet, want de ‘Snelweg’ is speciaal ontwikkeld voor kleinere grafische ondernemingen. Enkel dankzij het groepscontract van Febelgra met SUEZ komen ook zij in aanmerking voor gunsttarieven

Gunsttarieven

U geniet de gunsttarieven die we voor de leden van Febelgra bedongen hebben bij SUEZ. Een overzicht van de facturatie aan bedrijven die aangesloten zijn bij onze “afval-snel-weg” leerde dat deze een prijsvoordeel hebben van 7% ! En het gaat hier meestal over grafische ondernemingen die van SUEZ R&R BE NORTH NV al geleerd hebben hoe ze hun gevaarlijk afval gescheiden moeten stockeren. De besparing die u doet, is dus waarschijnlijk nog groter…

Meer info?

Website Febelgra

Leden van Febelgra die aangemeld zijn op de website (login en paswoord invoeren!) vinden het contract met leveringsvoorwaarden, de prijzen en de aanvraagformulieren terug, en kunnen zo rekenen op een vlotte ophaling aan gunsttarieven.

Bent u (nog) geen lid van Febelgra, neemt dan contact op met ons.