warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

Tender Alert : databanken grafische aanbestedingen

Leden die zich inschrijven voor de dienst Tender Alert Service, ontvangen enkele keren per week informatie over openbare aanbestedingen in België en de Europese Unie, geselecteerd op drukwerk en aanverwante opdrachten.

Tot eind maart 2016 liep deze in samenwerking met Enterprise Europe Brussels, een dienst van de Brusselse bedrijvenfederatie BECI, die de informatie aankocht bij een commerciële partner. Dan zette BECI het abonnement bij deze partner stop en bood een nieuwe oplossing aan.

Door de versterkte digitalisering van openbare diensten, zowel in België als de Europese Unie, worden alle openbare aanbestedingen sinds enige tijd online geplaatst en kan iedereen deze zelf raadplegen. Het volstaat een account aan te maken en een profiel op te stellen met het soort opdrachten die men wenst in te kijken.

Febelgra maakte zelf profielen aan op de Belgische en Europese databanken, met een selectie van grafische opdrachten (drukwerk en aanverwanten). De info die we op basis hiervan ontvangen, blijven we GRATIS doorsturen naar de geïnteresseerde leden.

Wenst u zelf een profiel aan te maken, met een nauwere selectie waarin enkel de soorten drukwerk en grafische producten die u zelf kan aanbieden, ga dan naar de elektronische publicatiebladen van :

Europese Unie: http://ted.europa.eu

Account aanmaken – profiel opstellen – u ontvangt telkens bericht als er nieuwe aanbestedingen zijn die passen in uw profiel.

Meer info: rudi.miseur@febelgra.be - tel. 02 680 06 65.