warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

Rouw- en gelegenheidspostzegels

Een nieuwe dienst van Febelgra, in samenwerking met DCN

Biedt u rouw- en/of gelegenheidsdrukwerk aan? Dan weet u ongetwijfeld dat uw klanten bij verzending nog steeds de voorkeur geven aan een echte postzegel. Geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen, uitnodigingen of rouwberichten vragen om een persoonlijkere en mooiere aanpak dan een stempel uit de frankeermachine.

Een extraatje voor uw klanten!

Maak gebruik van onze nieuwe dienst om, als bijkomende dienstverlening aan uw klanten, samen met het drukwerk meteen ook fysieke postzegels te leveren.

Dankzij een samenwerking met de firma De Cock Neefs nv (DCN), een door bpost erkend distributeur (wholesaler), kan u als lid van Febelgra rouw- en gelegenheidspostzegels aankopen aan een voordeeltarief.

En u verdient er nog iets aan, want de winstmarge is voor u!

bpost verplicht zijn zegelwinkels om de postzegels te verkopen aan de werkelijke waarde, maar het verschil tussen uw voordelige aankoopprijs via DCN en de verkoopprijs is voor u.

Werking van deze dienst

  1. U koopt bij DCN postzegels aan het ‘Febelgra-voordeeltarief’. Grafische ondernemingen die geen lid zijn van Febelgra, krijgen deze korting niet.
  2. Hoe meer u bestelt, hoe hoger uw korting oploopt. Zie de tabel voor meer informatie.
  3. DCN garandeert u een leveringstermijn van maximum één week.
  4. Als erkende zegelwinkel ontvangt u van bpost reclamemateriaal en ondersteuning bij de promotie van uw nieuwe activiteit

Nog vragen bij deze nieuwe dienst van Febelgra? rudi.miseur@febelgra.be, 02 680 06 65.

Meer info over de zegelwinkels van bpost vindt u op hun website