Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

Meten = Weten

Zaken doen we vandaag op het scherp van de snee, berekend en goed onderbouwd. Daarom wil u het productieproces en de bijhorende kosten zo goed mogelijk kennen én beheersen. U kon hiervoor reeds jarenlang terugvallen op de UurKostPrijs-berekening uit ons Kostprijzenboek. Maar om u beter te ondersteunen stappen we over naar een nieuw berekeningssysteem:

Online UurKostPrijs-berekening

Febelgra Vlaanderen werkte samen met een praktijkwerkgroep en consultant Marc Mombaerts een online full-cost calculatiesysteem uit. Het is een krachtige rekentool geworden die u in staat stelt om op een tiental minuten een concrete basis te bekomen, volgens uw eigen cijfer- en bedrijfsgegevens.

Starten

Wie als lid van Febelgra Vlaanderen of Brussel rechtsboven aangemeld is op de website kan hier onmiddellijk van start met de tool.

Handleiding

Om u zo snel mogelijk doorheen de online module te loodsen, hebben we een handleiding opgemaakt met daarin de te volgen stappen en enkele tips & tricks. Als lid kan u ook hierop beroep doen!

Vragen?

Aarzel niet om bij twijfel, problemen en/of vragen contact op te nemen met Febelgra, tel. 02 680 06 67, gilberte.le.jeune@febelgra.be.