warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

Partner van uw grafisch bedrijf

Naast belangenbehartiging staat Febelgra ook steeds klaar voor uw grafisch bedrijf met diensten voor administratief, commercieel, juridisch en financieel beheer. Onder het hoofdmenu Diensten op deze site vindt u een overzicht van deze praktische diensten. Voor wat u daar niet vindt is er onze helpdesk. Eén telefoontje, fax, e-mail of brief, en uw vraag wordt opgevolgd door een Febelgra-medewerker. Daarnaast brengen we u ook in contact met collega's via onze activiteiten, meetings, seminaries, infoavonden of –lunches: kennis en netwerking troef!

Kortom, als lid van Febelgra krijgt u de informatie die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft. Wij zorgen er ondermeer via onze nieuwsbrieven voor dat u steeds weet wat belangrijk is voor uw grafisch bedrijf.

Wie kan lid worden?

Alle bedrijven, gevestigd in België, die één of meerdere activiteiten uitvoeren van zowel beeld- en tekstcreatie, drukken op om het even welk materiaal, afwerking van het drukwerk als reproductie en duplicering van audio-visuele communicatie. U dus ook?

Lidmaatschapsbijdragen

De jaarlijkse bijdragen variëren naargelang het aantal tewerkgestelden. 

Geprikkeld?

Neem dan even contact op voor een eerste kennismaking, of vul ons info-formulier in. Zo leren ook wij u wat beter kennen, en duiden we met plezier de details van onze meerwaarde voor uw eigen bedrijf!