warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

Nieuwe Adobe Creative Cloud licentie nodig? Bespaar met Febelgra!

(13/10/2016)

OPROEP: FEBELGRA ZOEKT 50 NIEUWE LICENTIES VOOR ADOBE CREATIVE CLOUD! Wilt u een licentie voor Adobe Creative Cloud aankopen? Doe dit via Febelgra. Wij werken momenteel aan een overeenkomst met Adobe om voordelige tarieven te bekomen voor onze leden.

Zodra wij 50 nieuwe licenties kunnen voorleggen, ontvangt ieder lid op zijn/haar licentie voor Adobe Creative Cloud 10% korting op 1 jaar licentie (15% indien u intekent voor 3 jaar).

840 EUR -> 756 EUR of 714 EUR*
Prijzen zijn excl. btw
*Per jaar indien u intekent voor 3 jaar

Voor meer info, neem contact op met philippe.van.ongevalle@febelgra.be

Wilt u de beste tools voor creativiteit en productiviteit, op de meest rendabele manier?

Adode Creative Cloud

Met Adobe Creative Cloud heeft u gedurende een jaarlidmaatschap toegang tot de volledige collectie creatieve gereedschappen voor fotografie, video, audio en ontwerp. Met automatische toegang tot nieuwste versies en upgrades.

Adobe Stock

Breid uw lidmaatschap uit met Adobe Stock en voeg miljoenen illustraties, foto’s en afbeeldingen toe in Photoshop, Illustrator en InDesign zonder deze apps te verlaten. U hebt slechts één lidmaatschap nodig voor al uw teamleden. Deze actie wordt onderhandeld door Febelgra en zijn partners en is uitsluitend voorbehouden voor nieuwe en bestaande Febelgra-leden.

Om in aanmerking te komen is de uitdrukkelijke goedkeuring van Febelgra vereist. Actie loopt uitzonderlijk en uitsluitend via een door Febelgra aangeduide partner.

Voor bestaande Adobe Creative Cloud gebruikers wordt de korting toegepast bij volgende renewal.

Febelgra noch haar partners kunnen aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of storingen.