Algemene Vergadering - 08.06.23

Een avond vol indrukken: Jaarlijkse algemene vergadering van Febelgra markeert start van campagne 'De Indrukmakers'

8 juni was het weer tijd voor onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Ditmaal was het bioscoopcomplex van Kinepolis Brussel de place to be

De Algemene Vergadering werd officieel geopend met een warm welkomstwoord van voorzitter Denis Geers en General Manager Marc Vandenbroucke. Belangrijke agendapunten omvatten de goedkeuring van het verslag van vorig jaar, de jaarrekening van 2022 en de begroting van 2023. Bovendien werden nieuwe leden verwelkomd en vonden er bestuurswisselingen plaats.

Het hoogtepunt van de avond werd bewaard voor deel 2: de langverwachte aftrap van 'De Indrukmakers'. Flup Coppens van Hotel Hungaria, onze mediapartner in crime, mocht de campagne uit de doeken doen. We kregen in avant-première het startschot te zien van de veelbelovende campagne: een emotionele kortfilm. De 90-seconde durende spot, die binnenkort aan het grote publiek zal worden vertoond, illustreert op pakkende wijze de impact van drukwerk. Het werd een kippenvelmomentje, afgesloten met een groot applaus. Tijdens de avond was er ook speciale aandacht voor Zita, de 15-jarige actrice die de hoofdrol speelde in de kortfilm.

De vergadering werd afgesloten met een inspirerende toespraak van voormalig wielrenner Sven Nys, waarin hij de parallellen trok tussen de ondernemerswereld en de wielersport. "Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus”, is een mooie levensles van Sven die intussen boven ons bed pronkt.

Het evenement werd afgerond met een gezellige walking dinner, waarbij er ruimte was voor netwerken en plezier. De aanwezigen ontvingen ook een leuke goodiebag van de partners van Febelgra.

Het was wederom een plezier jullie te verwelkomen op onze Algemene Vergadering en zien jullie graag terug op een volgend event.