Drukkerij Bosmans zet in op duurzaam produceren

Drukkerij Bosmans in Lommel heeft recent geïnvesteerd in machines die verpakkingen duurzaam produceert. De drukkerij speelt daarmee in op de stijgende vraag naar ecologische verpakkingen. 

Een duurzame toekomst

"Klanten zijn milieubewust en vragen zelf naar een ecologische verpakking. Wij doen er alles aan om aan hun vraag tegemoet te komen", klinkt het bij zaakvoerder Bern Bosmans. "Wij maken onder andere gebruik van eco-vriendelijk papier en karton en drukken met vegetale en bio-inkten. Onze nieuwe persen zijn stroom besparend, zorgen voor een efficiëntere productie en draaien op groene stroom afkomstig van het windmolenpark in de buurt". Wil jij net zoals drukkerij Bosmans duurzamer produceren? Bekijk enkele tips in onze First Impression van oktober.

Groei

Om nog sneller op de groeiende vraag in te spelen, lanceerden ze recent ook de website www.boxmans.be. De site is bedoeld als inspiratie en leidraad, de klant kan de verschillende standaard dozen bekijken en de geschikte uitkiezen zodat er sneller kan geschakeld worden bij het opmaken van de gepaste offerte. 

Vanwege de groei is drukkerij Bosmans ook op zoek naar extra personeel, zowel operators als bedienden.

 

Voor meer informatie:
www.boxmans.be
www.drukkerijbosmans.be
info@drukkerijbosmans.be