Bezoek Gudule Winery Brussels

Voor de derde editie van PrintBar brengen we een bezoekje aan ‘Gudule Winery Brussels’ van wijnbouwer Thierry Lejeune (ex-drukker).

De Gudule wijnen, genoemd naar de beschermheilige van Brussel ‘Goedele’, zijn biowijnen die geproduceerd worden in de wijnkelder, hartje stad.
Tijdens de rondleiding (Franstalig) zal het volledige productieproces worden toegelicht en afsluiten doen we natuurlijk met de degustatie van 5 wijnen. Dit vergezeld van een heerlijke kaasplank & fijne charcuterie. Het wordt ongetwijfeld een gezellige avond.

PROGRAMMA
18u15: ontvangst
19u00: rondleiding bij de wijnbouwer (Franstalig)
20u00: proeven van de wijnen, samen met een kaasplank & fijne charcuterie

INSCHRIJVINGEN

U kan zich inschrijven via het formulier, liefst voor 15 oktober 2021.

Belangrijk!

Dit event is exclusief voorbehouden aan leden van Febelgra en enkel op uitnodiging.                                                                                                                                                             Wenst u toch een partner of collega mee te nemen?

Dat is zeker mogelijk mits een beperkte bijdrage aan de organisatiekosten:

  • Voor een partner of collega (plus one) van Febelgra leden of sponsors: tussenkomst van 25 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 30,25 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf en extra deelnemer >
  • Voor niet Febelgra-leden : tussenkomst van 40 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 48,4 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf en deelnemer >

In beide gevallen van betalende deelname ontvangt u aansluitend een ‘factuur voor voldaan’.

Dieudonné Léfèvrestraat 37 1020 Brussel
Partner toevoegen
more items