Masterclass Cybersecurity

Ransomware, hacking, data breaches… we lezen er dagelijks over in de pers. De frequentie van dergelijke incidenten is inmiddels zo hoog dat dit stilaan nieuws in de zijlijn wordt. Voor de getroffen bedrijven en personen zijn cyberincidenten echter allesbehalve triviaal. Recent nog werd in Italië Pixartprinting (Cimpress group) getroffen door een cyberaanval. Ook in het VK werd een bedrijf ‘aangevallen’. Voorkom dat jouw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown. De directe kosten en nevenschade kunnen immers hoog oplopen, en je onderneming zwaar impacteren.

Waarom deze masterclass?

Klanten vertrouwen jou met hun gegevens. Door digitale printtechnologie en een nieuwe manier van papieren communicatie (kleinere oplages en personalisatie) worden steeds meer data door de klant aan het grafisch bedrijf aangeleverd. Dat vereist dat je er als een goede huisvader mee omgaat, conform de regelgeving, en dus dat je er zorg voor draagt dat die gegevens veilig zijn bij jou.

Maar natuurlijk is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doe je 'genoeg' aan cybersecurity?

Agenda 
• Historie en recente ontwikkelingen
• Technology basics: wat moet je weten om mee te kunnen praten over cybersecurity
• Frameworks: dit helpt om een goede cybersecuritystructuur op te zetten
• Next step: welk gesprek ga je in je eigen organisatie aan met de verworven kennis?

Lesgever 
Jerry Lenaerts
In 2021 behaalde Jerry zijn certificaat Cybersecurity aan de Harvard University, zijn verworven inzichten brengt hij behapbaar voor iedereen in deze Masterclass.

Locatie
HP Offices
Hermesstraat 1a
1831 Diegem 

Inschrijvingen
Via deze link.

HP Offices Diegem