Printbar Brussel & Wallonië

Stap in en laat je betoveren door de schoonheid van tijdloze oldtimers, want Hangar 125 opent voor jou zijn deuren voor een schitterende avond vol autopassie en gezelligheid. 

Wandel door de adembenemende collectie oldtimers en bewonder de elegante lijnen, het vakmanschap en de nostalgie die elke auto uitstraalt. Samen met jou ontdekken we de mooiste modellen tijdens een tour door het impressionante wagenpark.

Daarna tanken we bij met een heerlijk hapje en drankje tijdens een cocktail dînatoire. Samen genieten we van een gezellige babbel onder sectorgenoten. Autoliefhebber of niet, het belooft een plezierige rit te worden. We hopen je daar te zien!

Programma

18u: ontvangst met bubbels
18u30: rondleiding door het wagenpark 
20u: netwerkmoment met
cocktail dînatoire
23u: einde

Locatie

Hangar 125
Rue des combattants 125
1301 Bierges (Waver)

Parking

Er is parkeergelegenheid voor het gebouw.

 

Inschrijven kan tot en met vrijdag 13 oktober.

 

Dit evenement is uitsluitend voor Febelgra-leden en gratis op uitnodiging. Wens je een plus one mee te brengen? Dan kan dit via een beperkte tussenkomst in de organisatiekosten:

  • Voor een partner of collega (plus one) van Febelgra-leden of sponsors vragen we een tussenkomst van 69 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 83,49 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf en extra deelnemer >
     
  • Ben je een FESPA-lid en wens je graag deel te nemen aan deze PrintBar, dat kan via een tussenkomst van 69 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 83,49 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf  - FESPA-lid>

Je ontvangt aansluitend een ‘factuur voor voldaan’.

Hangar 125, Bierges
Partner toevoegen
meer items