PrintBar Limburg-Vlaams-Brabant

De eerste PrintBar Limburg-Vlaams-Brabant was alvast een succes. En deze keer trekken we naar M Leuven.

Het museum toont een oude en nieuwe kunstcollectie uit Leuven en Brabant, van de middeleeuwen tot de 19e eeuw. Met onder meer Constantin Meunier, Jef Lambeaux en Georges Minne. Naast de vaste collectie presenteert M tijdelijke tentoonstellingen van zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars.

We kozen voor de 'M in the mix 'rondleiding, waarbij een gids je zal wegwijs maken in de architectuur van het gebouw en de geschiedenis van M. Je ontdekt er zowel de collectie van M als een greep uit de tijdelijke tentoonstellingen oude of hedendaagse kunst.

Afsluiten doen we in de loge, met een gezellige babbel onder sectorgenoten, vergezeld van een hapje en een drankje.

 

Programma:

18u30: ontvangst met bubbels
19u00: rondleiding in het museum
20u00: netwerking met Italiaans buffet
23u00: einde

Locatie:

M Leuven

Leopold Vanderkelenstraat 28 - 3000 Leuven

Parking Ladeuze, op 2 minuten wandelen van het museum.

Inschrijven. Uiterlijk tegen 17/04.

Dit evenement is uitsluitend voor Febelgra leden en op uitnodiging. Wens je toch een plus one mee te brengen? Dan kan dit via een beperkte tussenkomst in de organisatiekosten:

  • Voor een partner of collega (plus one) van Febelgra leden of sponsors : tussenkomst van 49 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 59,29 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf en extra deelnemer >

Ben je een FESPA lid en wens je graag deel te nemen aan deze PrintBar, dat kan via een tussenkomst van 69 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 83,49 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf  - FESPA-lid>

Je ontvangt aansluitend een ‘factuur voor voldaan’.

M Leuven
Partner toevoegen
meer items