Printbar Oost-Vlaanderen

De derde editie van PrintBar Oost-Vlaanderen brengt ons ditmaal naar de bruisende provinciehoofdstad Gent. We nodigen je graag uit voor een boeiende avond, waarin we de stad verkennen tijdens een gegidste rondvaart door de historische binnenstad. 

Tijdens de rondvaart varen we langs de meest iconische bezienswaardigheden aan de waterkant, waaronder de Graslei en Korenlei, het uitzicht op ‘de drie torens’, het imposante Gravensteen, charmante oude houten gevels en de Vismijn. We houden rekening met het Belgische weer en kiezen indien nodig voor een overdekte boot. 

We sluiten de avond af met een netwerkmoment in het gezellig restaurantje 'Alice', waar we samen kunnen genieten van een walking dinner. We kijken er naar uit om je daar te ontmoeten! 

Programma
18u00: Ontvangst 
18u30: Rondvaart door de historische binnenstad met een hapje en drankje
20u00: Netwerkmoment met walking dinner
23u00: Einde

Locatie
Aanlegsteiger Gent-Watertoerist
Graslei 5
9000 Gent 

Parking
Parkeren kan op wandelafstand in volgende parkings:  

  • Parking Sint-Michiels, Sint-Michielsplein 8, 9000 Gent
  • Parking Ramen, Ramen 23, 9000 Gent

Inschrijven uiterlijk tegen 22/09

Dit evenement is uitsluitend voor Febelgra-leden en gratis op uitnodiging. Wens je een plus one mee te brengen? Dan kan dit via een beperkte tussenkomst in de organisatiekosten:

  • Voor een partner of collega (plus one) van Febelgra-leden of sponsors vragen we een tussenkomst van 69 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 83,49 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf en extra deelnemer >
     
  • Ben je een FESPA-lid en wens je graag deel te nemen aan deze PrintBar, dat kan via een tussenkomst van 69 EUR (excl. btw). Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van 83,49 EUR op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf  - FESPA-lid>

Je ontvangt aansluitend een ‘factuur voor voldaan’.

Graslei 5, Gent
Partner toevoegen
meer items
CAPTCHA