PrintBar Oost-Vlaanderen

We nodigen je graag uit voor een nieuwe culturele editie van PrintBar Oost-Vlaanderen, waarbij we een bezoek brengen aan het oudste museum van België: Het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent.

De kern van de collectie gaat terug tot 1798 en het museum is sinds 1904 gehuisvest in het huidige monumentale gebouw. Het MSK herbergt werken van Jeroen Bosch en Rubens tot Magritte en omvat een breed scala aan topstukken uit de Europese schilder- en beeldhouwkunst van de middeleeuwen tot vandaag. 

Tijdens de rondleiding zullen we de hoogtepunten van deze uitgebreide collectie verkennen, met speciale aandacht voor het Lam Gods, het meesterwerk van Jan en Hubert van Eyck. Zeven panelen van dit iconische stuk zijn momenteel te bewonderen in het MSK, als onderdeel van de laatste restauratiefase.

We sluiten de avond af met een gezellig netwerkmoment onder het genot van een walking dinner. We kijken er naar uit je daar te ontmoeten!

 

Programma

18u00: Ontvangst met bubbels
18u30: Rondleiding in het museum
20u00: Netwerkmoment met walking dinner
23u00: Einde

Locatie

Museum voor Schone Kunsten Gent
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent

Parking 

Parkeergarage Sint-Pietersplein 
Sint-Pietersplein 65
9000 Gent

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot en met 15 april.
Dit evenement is gratis & uitsluitend voor Febelgra-leden op uitnodiging (of hun vervanger). Wens je een partner of collega mee te brengen? Dan kan dit met een beperkte tussenkomst in de organisatiekosten.

  • Voor de partner of collega('s) van Febelgra-leden of sponsors vragen we een bijdrage van €50 (voor de eerste persoon) of €75 (voor elke volgende persoon), exclusief btw. Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van respectievelijk €60,50 of €90,75 per persoon op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf en extra deelnemer >.
  • FESPA-leden kunnen deelnemen via een tussenkomst van €75 excl. btw. Bevestiging van inschrijving gebeurt door overschrijving van €90,75 op BE59 7310 1692 1926 van Febelgra vzw met mededeling < naam bedrijf - FESPA-lid >.

Je ontvangt aansluitend een ‘factuur voor voldaan’.

Bij een no-show zijn we verplicht de volledige organisatiekost door te factureren. 

MSK Gent
Partner toevoegen
meer items
CAPTCHA