Grafische Groep Matthys stelt externe Algemeen Directeur aan

Met het oog op het verder uitbouwen van de toekomst van het familiebedrijf Grafische Groep Matthys hebben Pascal, Erik, Filip en Davy Matthys, beslist om de algemene leiding in handen te geven van Vincent Servais.

"Vincent heeft de afgelopen jaren binnen het bedrijf zijn sporen verdiend als sales verantwoordelijke voor Frankrijk en (Franstalig) België", klinkt het bij het bedrijf.

"Die ambitie om de toekomst van ons bedrijf te professionaliseren is afgelopen twee jaar gegroeid. 2020 en 2021 waren immers jaren met veel extra uitdagingen die, ondanks de moeilijke marktomstandigheden, financieel gezond zijn ingevuld. Maar die voortdurend wijzigende omstandigheden brachten ook stof tot nadenken."

"Het salesteam (Nancy Van Dijck, Bart Lauwaert, Vincent Servais) en productiemanagement (Hans Van den Bossche) hebben in 2021 samen initiatieven genomen om de lange termijn uitdagingen van het bedrijf in kaart te brengen. Dat heeft vanuit dat team geleid tot een sterk plan en het steunen van de kandidatuur van Vincent om Grafische Groep Matthys richting de toekomst te loodsen."

Tot slot bedanken de derde generatie eigenaars van de groep hun klanten, leveranciers en relaties voor het vertrouwen in het team.

Over Grafische Groep Matthys

De Turnhoutse vellen-drukkerij is al jaren gespecialiseerd in koudfoliedruk. Intussen is de derde generatie actief in het familiebedrijf samen met 30 ervaren medewerkers.