HR seminar - Motiveer en behoud talent

In samenwerking met EASYPAY GROUP, Select HR, Monizze, Something Els en Protime

De komende jaren zal het tekort aan vakpersoneel verder toenemen. Hoog tijd dus om te gaan investeren in de huidige en toekomstige werknemers.

Maar hoe doe je dit best?  Tijdens dit event reiken wij je interessante tips en tricks aan tijdens de bespreking van volgende onderwerpen:

16u00 > Els Vansteenkiste - Something Els
Hoe stel je targets en bijhorende bonussen op voor jouw team?
Ze zijn in vele gevallen zowel een vloek als een zegen. De ene medewerker raakt gedemotiveerd bij het zoveelste onrealistische target, de andere zet net alles op alles om die bonus toch maar te kunnen binnenrijven. Maar hoe krijg je nu al je medewerkers op 1 lijn en bouw je aan een team die de krachten gaat bundelen? Tips en tricks worden aangeboden.

16u30 > Nicky Imade - EASYPAY GROUP
Wat zijn de voordelen van de fiscaal interessante bonus CA0-90 en andere alternatieve financiële stimuli?
Naast de toepassing van de niet-recurrente bonus CAO-90 bespreken we hoe jullie een motiverend en harmonieus loonpakket voor de medewerkers kunnen uitwerken, dat tegelijkertijd ook kostenefficiënt is voor de werkgever.

17u00 > Glenn Philips – Monizze
Hoe kunnen de verschillende cheques de koopkracht van de werknemer verhogen?
De toegevoegde waarde van fiscale optimalisatie voor werkgever en werknemer. Gekoppeld aan de optimalisatie van koopkracht voor de werknemer.

17u30 > Korte rondleiding bij Igepa , gevolgd door een broodjeslunch

18u15 > David Decouche – Select HR
Retentie-beleid in een mobiele arbeidsmarkt
Hoe het juiste talent ontwikkelen én behouden? Welke werkwijzen en middelen zijn er voorhanden om talent en bedrijf duurzaam te helpen verbinden? Er zijn een aantal pijlers die men in acht kan nemen om aan een gedegen retentiebeleid te werken, die zullen worden toegelicht.

18u45 > Protime
De kracht van de bedrijfscultuur
Hoe kan je bouwen aan een goede bedrijfscultuur? En leidt deze tot een hoger engagement van de mensen? Bouwen aan een cultuur op lange termijn heeft absoluut zin: het zorgt ervoor dat je de 'war on talent' kan winnen, medewerkers doet groeien en samen onder collega's makkelijker tot oplossingen kan komen.

19u15 > Netwerkdrink

Wie mag dit niet missen: Zaakvoerders en HR verantwoordelijken

Interesse? Gelieve je in te schrijven via bijgevoegde formulier.

Locatie:

Igepa Belux

Nijverheidslaan 4 - 9880 Aalter

Igepa Aalter - Nijverheidslaan 4 - 9880 Aalter
Partner toevoegen
meer items